Advertentiepakket

Een hele week uw banner op onze website & uw logo in één van onze video’s

Ons advertentiepakket is geschikt voor elke ondernemer die, net als ons, het belang ziet van naamsbekendheid. Herkenbaarheid is belangrijk om in beeld te blijven bij je (potentiële) klanten. Een klant heeft 5-8 momenten nodig om tot aankoop over te gaan. En dat is uiteindelijk toch het doel; uw dienst/product verkopen. Bij een minimale afname van ons advertentiepakket is uw naam, product of dienst drie hele weken in een kwartaal zichtbaar op onze website en is uw naam, product of dienst drie keer te zien in een video op onze kanalen. Ideaal om naamsbekendheid op te bouwen en onze bezoekers om te zetten in uw klanten.

Kosten: €200 per week
Minimale afname: 3 weken per kwartaal (€600)

Loyaliteitskorting van 10% op alle Sociaal Content Creators producten en diensten gedurende de looptijd van het advertentiepakket.

Jaarpakket

Maak het uzelf makkelijk door het advertentiepakket af te nemen voor een heel jaar en betaal €2.000 in plaats van €2.400.

Voorbeeld banner op de website

Voorbeeld banner in een video

Branding video

Koppel uw naam, product of dienst aan een actualiteit

In een branding video koppelen we een actueel vraagstuk aan uw naam, product of dienst. Doormiddel van een combinatie tussen voxpop (straatinterviews), sfeerbeelden en een interview met uw bedrijf wordt een makkelijk wegkijkende video geproduceerd die vervolgens te zien is op al onze kanalen.

Kosten: €400

Het komt regelmatig voor dat meerdere ondernemers samen in een branding video willen. Voor deze combinaties hebben wij een speciaal tarief.

Kosten bij 2 ondernemers: €250 per ondernemer (€500 totaal)
Kosten bij 3 ondernemers: €200 per ondernemer (€600 totaal)

Jaarpakket

Content (hihi) voor een jaar. Maak samen met ons een mediaplanning voor een heel jaar en betaal €2.000 in plaats van €2.400 voor zes video’s ter waarde van €400 van Sociaal Content Creators.

All-in pakket

Zorgeloos adverteren en videocontent maken

Klaar voor het hele jaar. Met dit pakket bent u het hele jaar voorzien van advertenties op Katwijk Actueel en videocontent. In een creatief overleg met onze creators maken wij een planning voor 12 maanden. Ontvang een korting van €800 en betaal maar €4.000 voor een jaar adverteren en videocontent.

Evenement recap

Koppel uw naam, product of dienst aan een evenement

Van de meeste evenementen in Katwijk maken wij een recap. Dit is een korte samenvatting met reacties van bezoekers en sfeerbeelden van het evenement. Voor ondernemers is het sponsoren van een evenement goede reclame tijdens het evenement. Door ook uw naam te koppelen aan een recap van het evenement blijft uw naam langer zichtbaar voor een nog groter publiek. Aan deze recaps koppelen wij meerdere ondernemers.

Kosten: €250 per ondernemer

Exclusief in een recap te zien zijn? Neem dan contact met ons op.

Advertorial

Een advertentie, in de vorm van een redactioneel artikel.

Een advertorial is een geschreven artikel over uw bedrijf. Een redacteur vertaalt uw boodschap in een vlotte tekst naar de lezer. In een advertorial kunt u meer informatie kwijt dan in een advertentie. Een pakkend verhaal blijft bij de lezer hangen, die uw bedrijf niet snel zal vergeten. Dankzij een interview krijgt uw bedrijf een gezicht, dat voor een persoonlijke band zorgt met uw doelgroep. Een advertorial is ideaal voor bedrijven met een kleiner budget, die graag nieuws met een breed publiek willen delen. Goede onderwerpen voor een advertorial zijn bijvoorbeeld een kennismaking met een nieuw bedrijf of directeur, een overname van een bedrijf, een jubileum of een kijkje in de keuken van het bedrijf (een bedrijfsreportage).

Kosten: €250

Wij denken graag met u mee

Ons jonge team staat garant voor frisse ideeën en goede content

Heeft u nog vragen of zoekt u advies op maat? Wij denken graag met u mee, zodat wij samen uw doelen kunnen bereiken. Elk bedrijf, product of dienst heeft zijn eigen plan van aanpak nodig als het gaat om online adverteren. Naast de standaard mogelijkheden tot adverteren kunnen wij maatwerk afleveren. Ons award winning mediahuis Sociaal Content Creators heeft zich als start-up meerdere malen bewezen als het gaat om innoveren.

De koffie staat altijd klaar. ☕