Strandpaviljoen Zand in Katwijk aan Zee heeft opnieuw een feestje mogen vieren. De strandtent van Dirk Schipper heeft een Travellers’ Choice Award ontvangen van reviewplatform Tripadvisor. Eerder dit jaar won Zand al de titel ‘Het beste terras van Zuid-Holland’ volgens Misset Horeca.

Travellers’ Choice is een prijs voor bestemmingen, hotels, restaurants en bezienswaardigheden die tot de favorieten van reizigers behoren. De prijs wordt uitgereikt op basis van gasten- en reizigersbeoordelingen en -meningen die in de afgelopen 12 maanden op Tripadvisor zijn verzameld.  

‘Het is nogal overweldigend’, zegt de trotse Dirk Schipper. ‘We werken met een enorm enthousiast en gedreven team met een uitstekend oog voor detail. Natuurlijk hebben wij een schitterend strandpaviljoen met een mooie, warme inrichting, maar onze mensen maken het af. Het is een enorme eer dat dat erkend wordt door een kundige jury, maar nu ook herbevestigd wordt door al onze bezoekers. Deze prijs bewijst dat wij voor geweldige ervaringen zorgen bij de groep die voor ZAND het allerbelangrijkst is: de gasten.’

Chef-kok Honer Rashid vult aan: ‘Bij ZAND klopt alles. De sfeer is relaxed en ik zie er, samen met sous-chef Robert Dijkdrent en de hele witte brigade, op toe dat de kwaliteit van al onze gerechten – van ontbijt tot diner – helemaal in orde is. De kwaliteit van ons eten is ons visitekaartje’.