Zanger Hans de Booij komt op 12 oktober naar Katwijk. De Booij is bekend van zijn hit ‘Annabel’ zo’n 40 jaar geleden. De zanger komt naar Katwijk voor een theatervoorstelling, georganiseerd door de gemeente Katwijk en Welzijnskwartier, in het kader van de week tegen eenzaamheid. De toegang is voor iedereen gratis.

“Iemand zei dit is Annabel, ze moet nog naar het station”. De eerste zin van een lied dat veel mensen kunnen meezingen. In de zomer van 1983 werd Hans de Booij in één klap beroemd met zijn hit ‘Annabel’.

Tijdens de muzikale en interactieve theatervoorstelling vertelt en zingt De Booij samen met schrijver Sander van Leeuwen over zijn roem en succes, maar ook over pijnlijke relaties, bijna-doodervaringen en eenzaamheidsgevoelens. Daarnaast komen de bezoekers te weten hoe de hit Annabel tot stand kwam. Maar ook zijn nieuwe lied ‘1000 jaar eenzaamheid’ komt aan bod. Gedurende de voorstelling is er gelegenheid om de zanger zelf vragen te stellen.

Gratis Toegang
De zaal van JVC De Schuit is geopend vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis. De avond duurt tot 23.00 uur. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen vragen we u wel om vooraf aan te melden. Dit kan hier.