Den Dulk, De Echte Bakker uit Katwijk neemt per 1 oktober de winkel en bakkerij over van J.G. de Witt, De Echte Bakker uit Noordwijk. De Noordwijkse bakker bestaat al 161 jaar, maar had geen opvolging. Teun den Dulk ziet mooie kansen voor de winkels. Den Dulk: ‘Het lijkt mij mooi om Katwijkse en Noordwijkse specialiteiten uit te wisselen. Want al zijn we ‘rivalen’; lekker brood lust iedereen’.

Den Dulk is met Teun, zijn vrouw Aryanne, dochter Anne en zoon Thomas een echt familiebedrijf.

De uitbreiding naar Noordwijk is een nieuwe stap voor de familie. Den Dulk: ‘Natuurlijk is er een gezonde rivaliteit tussen ons als Katwijkse en Noordwijkse bakkers, maar ik kwam met Johan de Witt in gesprek en uiteindelijk staan we allebei voor het bakken van lekkere producten van goede kwaliteit. J.G. de Witt is een mooi bedrijf dat ons de kans biedt om te groeien nu Anne en Thomas de ambitie hebben uitgesproken de bakkerij voort te willen zetten’.

De Witt wordt per 1 oktober overgenomen.