Na de succesvolle editie in maart komt Food La Route opnieuw naar Katwijk. Tijdens dit evenement bezoeken deelnemers diverse restaurants. Na iedere gang lopen de deelnemers naar het volgende restaurant voor een nieuw gerecht. Op 9 november gaat de route langs Casa Cara, Bar70, Schuitemaker Vis en Surf en Beach.

Food La Route doet verschillende plaatsen aan. Zo staan er onder andere routes gepland in Noordwijk (12 oktober) en Lisse (23 november). Op 9 november is het de beurt aan Katwijk.

Het evenement is erg geliefd in Katwijk. De vorige editie met zo’n 200 deelnemers was snel uitverkocht. Ook de komende editie is al bijna uitverkocht.

Deelnemen
Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 75 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaringĀ een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijn en koffie/thee bij het nagerecht.

Klik hier om jezelf aan te melden.