Als je de afrit af komt lopen zie je een groot open terras. De enorme palmbomen en oranje parasolletjes vallen op. Dichterbij hoor je de lounge muziek en je krijgt gelijk een vakantiegevoel. Westpunt: een nieuwe ontmoetingsplek op het strand. Een strandpaviljoen met een authentieke sfeer in een modern jasje voor jong en oud. Er heerst een ontspannen sfeer. Dat is ook precies wat het team wilde uitstralen.

Westpunt is uitermate geschikt voor een borrel, lunch of diner. Er staan heerlijke cocktails en mocktails op de kaart. De wijnkaart is uitgebreid, de lunch veelzijdig en je kunt er heerlijk dineren. Kwalitatief hoogwaardige gerechten vindt het team erg belangrijk. De beleving moet compleet zijn: goed eten in een relaxte sfeer. Je waant je even ergens anders.

Onder leiding van chef-kok Roy Barnhoorn is er sinds deze week een nieuwe menukaart voor de zomer. De gevarieerde menukaart met diverse specials biedt voor ieder wat wils.

Ben je ook benieuwd naar de nieuwe menukaart? Klik dan hier!

Uiteraard zijn de traditionele strandhokjes ook nog te vinden op het strand. Daarnaast zijn de vakantiehuisjes erg populair. In september en oktober zijn er nog een aantal plekken. Check hier de beschikbaarheid.

Het team van Westpunt hoopt je snel te verwelkomen! Het paviljoen is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Lijkt het jou ook leuk om in het gezellige team van Westpunt te werken? Klik dan hier!

WESTPUNT KATWIJK

INFO@WESTPUNTKATWIJK.NL

BOULEVARD ZEEZIJDE 41

2225BB KATWIJK AAN ZEE

TELEFOONNUMMER: 071-5428749

RESERVEREN