De politie is vandaag in het water naast de Campingweg op zoek naar een vuurwapen. Een duikteam is daarnaast op zoek naar de telefoon van de 22-jarige man die onlangs om het leven kwam bij het schietincident aan de Talmastraat.

De politie zoekt in de omgeving van de Campingweg naar het vuurwapen dat gebruikt zou zijn bij een dodelijk schietincident.

In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 mei werd een 22-jarige Katwijker om 04.45 uur zwaargewond aangetroffen op de Talmastraat. Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, waarna de man met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Daar verbleef hij sindsdien in zorgwekkende toestand en overleed hij zondag 28 mei aan zijn verwondingen.

Er werd een 24-jarige Katwijker aangehouden, maar hij werd later vrijgelaten. Eind mei werd ook een 18-jarige Katwijker aangehouden, hij zit nog steeds vast.