Ouwehand Bouw gaat aan de ambachtsweg een nieuw kantoorpand ontwikkelen. Het pand komt op het voormalig stuk grond waar voorheen muziekvereniging DVS gehuisvest was. De gemeente hoopt met de verkoop van het stuk grond dat de entree van bedrijventerrein ’t Heen en de kwaliteit van het gebied verbetert.

Na een aanbesteding in december waren er twee partijen geïnteresseerd in het stuk grond. Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen kwam als winnaar uit de bus.

Voorlopig wordt er nog niet gebouwd aan de Ambachtsweg. Er moet nog een koopovereenkomst worden gesloten. De start van de bouw is nog niet bekend.

Wethouder Jacco Knape is blij dat er nu een bestemming is voor de grond: ‘Het is fijn dat er op zo’n prominente plek aan het entree van bedrijventerrein ’t Heen een kwalitatief hoogwaardig gebouw komt. De komst van dit gebouw waar meerdere bedrijven zich zullen vestigen laat zien dat hier vraag naar is en dat onze economie blijft groeien. Dit bleek recent ook uit een onderzoek dat in opdracht van Economie071, waar we onderdeel van uitmaken, is uitgevoerd’.