In Het Lint gelegen in de Rijnsburgse wijk De Horn worden 25 duurzame woningen gebouwd (8 eengezinswoningen, 2 twee-onder-een-kap woningen, 3 vrijstaande woningen en 12 sociale huurappartementen). Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 5 juni 12.00 uur via de website inschrijven voor een woning.

Via de website www.woneninhetlint.com kunt u zich inschrijven voor de verkoop en uw interesse in één of meerdere woningen kenbaar maken. U kunt zich inschrijven tot 19 juni 12.00 uur. Hierna sluit de inschrijfperiode en zullen de woningen worden toegewezen aan potentiële kopers.

Op woensdag 7 juni wordt van 17.30 tot 20.30 een informatieavond georganiseerd op het kantoor van De Leeuw Makelaardij aan de Oegstgeesterweg 30 te Rijnsburg. Mocht u interesse hebben in het kopen van een woning bent u van harte welkom om meer informatie op te vragen.