Van Rhijn Bouw start eind dit jaar met fase 3 (Het Lint) in de nieuwe woonwijk De Horn. In de Rijnsburgse nieuwbouwwijk zijn de laatste jaren al woningen en een appartementencomplex opgeleverd. In Het Lint worden nog 25 woningen gebouwd. De verkoop van deze woningen start voor de zomer.

De gemeente Katwijk en Van Rhijn Projectontwikkeling hebben onlangs de overeenkomst getekend. ‘Met deze stap houden wij de gewenste continuïteit in de woningbouw in de woonwijk De Horn’, vertelt wethouder Gerard Mostert. ‘Veel mensen willen in onze gemeente blijven wonen, en de woningnood is groot. Met de bouw van deze woningen lossen we weer een klein stukje van het probleem op.’

Het Lint 3e fase ligt aan de entree van De Horn aan de Karel de Grotelaan en aan de Vliet. Van Rhijn Bouw bouwt hier een mix van sociale huurappartementen (12), een rij aaneengesloten woningen (8), vrijstaande (3) en twee-onder-kap woningen (2). Naar verwachting duurt de bouw van deze fase ongeveer anderhalf jaar.