De speciale feestavond voor ouderen in Club The Safe krijgt een vervolg. De avond bleek dusdanig populair dat de club aan de Voorstraat heeft besloten om eens in de twee maanden een avond alleen voor 25-plussers te organiseren.

The Safe organiseerde 12 mei voor het eerst een feest speciaal voor 25-plussers. Een clubavond van 21.00 tot 00.30 uur voor ouderen, zonder dat ze omringt worden door tieners.

Annette van Duijn was één van de bezoekers die op de avond afkwam. ‘Onverwachts een top avond gehad met heerlijke cocktails’, vertelt ze. Ook Arjan Snijder vond de avond een succes. ‘De 90’s party in The Safe was zeker de moeite waard. Goede muziek, gezellige sfeer en leuke mensen. Zowel voor, als achter de bar. Volgende keer ga ik zeker weer.’

Eigenaar Marco van Duijn kijkt tevreden terug op de eerste editie. ‘Vanuit ons is het simpel. Dit is een nieuwe doelgroep die in Katwijk niet meer aangesproken wordt en daar willen wij verandering in brengen. De eerste keer was een succes, maar er zijn ook punten waar we van geleerd hebben. We moeten bijvoorbeeld meer wijn en cocktails inkopen’, lacht van Duijn.

The 90’s party voor ouderen krijgt een vervolg. De tweede editie wordt georganiseerd op 30 juni en krijgt het thema ’80’s vibe’. Van Duijn: ‘We zullen de zaal dan versieren en we hebben vanaf half juni een airco-systeem waardoor we de coolste club van Katwijk worden’.

Klik hier voor de ticketverkoop