Het programma Opsporing Verzocht vraagt vanavond aandacht voor het schietincident in Katwijk waarbij een man zwaargewond raakte. De politie doet onderzoek naar het incident en is onder andere op zoek naar de blauwwitte badslippers maat 42 van het slachtoffer.

In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 mei heeft een schietincident plaatsgevonden op de Talmastraat in Katwijk. Rond 04.45 uur werd het slachtoffer zwaargewond aangetroffen voor een woning. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De 24-jarige Katwijker die vervolgens werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak, zit op dit moment niet meer vast. De man blijft wel verdachte in de zaak, de recherche sluit meer aanhoudingen niet uit.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden om 21.05 uur op NPO 2. Op woensdag wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO 2.