Club The Safe organiseert vrijdagavond speciaal een feest voor ouders. De club aan de Voorstraat in Katwijk aan Zee gunt ouders een feestavond in de club, zonder omringt te worden door tieners. Het Bring Back The 90′ event start om 21.00 uur. ‘Jongeren kunnen altijd stappen. Deze avond is echt speciaal voor de 25-plusser.’

Club The Safe organiseert regelmatig thema-avonden. Van glow in the dark, Aprèsski tot kerst. Maar aanstaande vrijdag staat de club volledig in het teken van de 90’s.

Eigenaar Marco van Duijn: ‘We focussen ons deze avond echt op ouders. Jongeren kunnen altijd stappen en in het weekend zitten we dan ook helemaal vol. Maar als ouders een keer avondje uit gaan, willen ze niet tussen de tieners staan’.

De avond start om 21.00 uur en het thema eindigt om 00.30 uur. Daarna start het reguliere nachtprogramma en is iedereen weer welkom.

Koop hier je ticket
De tickets zijn inclusief twee consumptiemunten en een plekje voor je jas in de bewaakte garderobe. De 90’s dresscode is niet verplicht. ‘Maar vinden wij wel leuk.’