Het Andreasplein krijgt er een nieuwe horecazaak bij. In het pand waar voorheen Café De Bonte Kraai en later Me Zus en Me Zo in zaten, komt nu een tijdelijke foodbar. Gasten kunnen hier terecht voor wijn en tussengerechten.
Eigenaar HP Vastgoed ging begin dit jaar op zoek naar een nieuwe invulling van het pand.
‘Na een heel hoop reacties hebben we prachtige ideeën opgedaan. We zijn dus ook heel ver gekomen, alleen de staat van het pand bracht roet in het eten’, laat mede-eigenaar Youri Plugge.
Het pand moet gesloopt worden. In de toekomst zien de eigenaren een hotel met daaronder een horecazaak voor zich.
Tot de sloop wordt het pand gevuld met een ‘pop-up’ foodbar. Plugge: ‘We gaan volgende maand open en willen ons richten op een aantal mooie wijnen en wat lekkere gerechten’.
De eigenaren hebben al wat namen op het oog zoals Foodbar Wild Wines of Foodbar in den Blauwen Druif (een afgeleide van in den Blauwen Bock). Maar er is nog geen knoop doorgehakt. ‘We zijn over de naam nog niet helemaal uit.’
De ondernemers zijn nog op zoek naar nieuwe medewerkers.