Wie voor lekker verse aardbeien altijd naar het centrum van Katwijk aan Zee gaat, komt nu van een koude kermis thuis. De aardbeienboer op de hoek van de Voorstraat en Princestraat is alleen nog maar op zaterdag open. Ondernemer Jeroen Haasbroek stelt iedereen gerust. ‘We willen terugkomen als vanouds.’

Haasbroek leidde de succesvolle fruitzaak in het centrum. In januari 2022 droeg hij de zaak over aan een nieuwe uitbater. Dat liep niet zoals Haasbroek gehoopt had. Per 31 maart dit jaar heeft hij daarom de winkel weer in eigen handen.

De aardbeienboer is vooralsnog alleen nog op zaterdag geopend, wegens personeelstekort.

De ondernemer werkt aan een terugkomst, maar is nog op zoek naar nieuwe medewerkers.

Geïnteresseerden (vanaf 15 jaar oud) kunnen mailen naar haasbroekagf@gmail.com. 

Een deel van het pand van de aardbeienboer staat op dit moment te huur. Voor deze ruimte wordt gezocht naar een huurder die bijvoorbeeld strand- of seizoensartikelen verkoopt.