De Albert Heijn aan de Zeilmakerstraat is vandaag feestelijk heropend. De supermarkt in Katwijk was bijna twee weken gesloten voor een flinke verbouwing. De AH heeft nu onder andere een ‘sushibar’, een nieuwe ‘markthal’ en een grotere versafdeling. 

Monique Heemskerk, die ruim 31 jaar bij Albert Heijn werkt, kreeg de eer de vernieuwde winkel officieel te openen.

Foto: Albert Heijn, Martijn van Leeuwen

‘Iedereen is verrast en enthousiast. Onze winkel is dan ook echt heel mooi geworden. We hebben zelfs een sushibar waar de hele dag door verse sushi wordt gemaakt, vertelt supermarktmanager Laurens Duyzer trots.

Foto: Albert Heijn, Martijn van Leeuwen

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Zeilmakerstraat de overgebleven voorraad verse en diepvriesproducten ter waarde van zo’n 14.500 euro aan de lokale voedselbank. ‘Erg fijn dat deze producten zo goed zijn terechtgekomen’, aldus de supermarktmanager.