De bioscoopfilm ‘Het Feest van Tante Rita is door 100.000 mensen bezocht en heeft daarmee de status ‘Gouden film’ bereikt. De film is gebaseerd op de bekende liedjes van Minidisco van Jan van der Plas en Didi Dubbeldam. De twee Katwijkers zijn trots op de erkenning.

De Katwijkers zijn met hun bedrijf Minidisco vooral bekend van populaire kinderliedjes zoals ‘Tsjoe tjsoe Wa’ en ‘Ze kunnen zeggen wat ze willen.

Het Feest van Tante Rita is de eerste bioscoopfilm van Minidisco. In de film gaan Theo (Sil van der Zwan) en Lulu (Esther Mbire) samen met hun moeder Chanelle (Edsilia Rombley) op vakantie naar de camping voor Het Feest van Tante Rita. Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familieauto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Als de reis toch doorgaat, worden Theo en Lulu onderweg ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner). Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=liXmfxBkpM8

Edsilia Rombley werd deze week verrast met de Gouden Film door acteurs Ridder van Kooten en Edo Brunner, in het bijzijn van regisseur Dennis Bots, producenten Arnan Samsom en Bas Wesseling en Didi Dubbeldam.