Partnercontent – Kun je nu al uitzien naar een sportieve wintersportvakantie? Samen met jou gaan jaarlijks ongeveer een miljoen Nederlanders naar de sneeuw toe. Helaas zijn de hoge kosten voor velen ook een reden om minder lang of zelfs helemaal niet op wintersport te gaan. Wat als we je vertellen dat je dankzij jouw creditcard voordelig op vakantie kunt? Met het juiste creditcardbeloningsprogramma kun je jouw skivakantie de upgrade geven waar je naar zoekt. Deze programma’s bieden een geweldige manier om punten, miles of cashback te verdienen, die kunnen worden gebruikt om uw wintersportvakantie te betalen. In deze blog geven we je enkele tips hoe je creditcardbeloningen kunt gebruiken om jouw droomwintersportvakantie te betalen.

 1. Onderzoek creditcard-beloningsprogramma’s
  Veel creditcardmaatschappijen werken met een beloningssysteem, die je kunt gebruiken voor allerlei leuke aanbiedingen. Wil je jouw beloningen graag gebruiken om er een mooie wintersportvakantie van te boeken? In dat geval is het goed om op zoek te gaan naar creditcards die beloningen bieden voor reis- of wintersportuitgaven. Sommige creditcardmaatschappijen werken samen met skigebieden en bieden exclusieve kortingen of beloningen voor kaarthouders. Ook ben je met een creditcard vaak voorzien van reisverzekeringen bij ongevallen of diefstal.
 2. Maximaliseer jouw beloningen
  Als je eenmaal de juiste kaart heb gekozen, zorg er dan voor dat je al jouw (wintersport)uitgaven met de creditcard te betalen. Zo verdien je maximale beloningen. Betaal daarom als jouw lifttickets, accommodaties, skiuitrusting, huurauto en overige kosten met jouw creditcard. Hoe meer jouw uitgaven met de creditcard worden betaald, des te hoger de creditcardbeloningen kunnen zijn. Plan vooruit om zo veel mogelijk beloningen te verzamelen. Zo kun je een aanzienlijk deel van jouw wintersportvakantie betalen en jouw vakantie-ervaring verbeteren.
 3. Wissel jouw beloningen in
  Als je genoeg beloningen hebt verzameld, zorg er dan voor dat je ze voor jouw wintersportvakantie tijdig inwisselt. Sommige creditcardmaatschappijen bieden de mogelijkheid om beloningen in te wisselen voor reizen of geld terug. Anderen kunnen van je verlangen dat je jouw vakantie via hun reisportaal boekt en daar jouw verdiende beloningen inwisselt. Zorg ervoor dat je de inwisselingsopties en vereisten controleert voordat je jouw vakantie plant en wissel de beloningen tijdig in voordat ze verlopen zijn!
 4. Controleer overige kosten
  Wanneer je creditcardbeloningen gebruikt om een ​​droomwintersportvakantie te betalen, is het belangrijk om op de toeslagen te letten. Sommige creditcards hebben jaarlijkse kosten of buitenlandse transactiekosten, die de verdiende beloningen compenseren. Lees de algemene voorwaarden goed en bereken of de beloningen opwegen tegen de kosten. Onthoud ten slotte dat creditcardbeloningen geen gratis geld zijn. Het is belangrijk om jouw saldo volledig en op tijd af te lossen