Burgemeester Cornelis Visser heeft een woning aan de Rozenhof gesloten na de vondst van een flinke hoeveelheid drugs. De woning in Katwijk aan den Rijn blijft nu voor drie maanden gesloten.

De gemeente werkt samen met politie, Openbaar Ministerie en woningcorporatie Dunavie om de leefbaarheid en veiligheid in onze gemeente zo fijn mogelijk te houden.

Visser: ‘Overlast door handel en gebruik van drugs pakken wij hard aan. Het brengt niet alleen enorme overlast met zich mee voor de omgeving, maar kan ook allerlei ernstige gevolgen hebben in de vorm van criminaliteit of geweld’.

Meld Overlast Heeft u het vermoeden dat er handel in drugs plaatsvindt of hennep gekweekt wordt bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven, via Misdaad Anoniem 0800-7000.