Huidpraktijk Vitaglow geeft deze maand een gratis ontspanningsmoment aan mensen met kanker. De Katwijkse schoonheidsspecialisten aan de Tramstraat doen mee met de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. ‘Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen’, vertellen Kitty Susan en Kaisa Haasnoot van Vitaglow. ‘Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien.’

4 februari stond in het teken van Wereldkankerdag. De landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ is een initiatief van Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van online workshops en workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

De specialistes van Huidpraktijk Vitaglow doen graag mee met de actie van Look Good Feel Better. Deze maand geeft Huidpraktijk VitaGlow vijf mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze actie kan via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau.