De jaarwisseling in Katwijk is zonder grote incidenten verlopen. De brandweer moest zes keer in actie komen voor kleine afval- en buitenbranden. De politie moest negen keer optreden.

Het was voor de hulpdiensten in deze regio druk, maar wel ‘beheersbaar’. Het aantal incidenten is afgenomen ten opzichte van de vorige jaarwisseling.

Letsel
In totaal zijn er In deze regio (Hollands Midden) 41 personen in behandeling genomen die in verband kunnen worden gebracht met de jaarwisseling. Hieronder bevonden zich 19 slachtoffers die zijn behandeld met vuurwerkletsel. Er zijn zes personen in behandeling genomen na letsel door vechtpartijen en is er één persoon behandeld na een ongeval in het verkeer. Tenslotte zijn er 12 slachtoffers van dronkenschap behandeld en zijn er vier personen met drugs gerelateerde klachten in behandeling genomen.