HP Vastgoed is op zoek naar een ondernemer voor een nieuwe horecazaak op het Andreasplein. Het gaat om het pand waar voorheen Café De Bonte Kraai en later Me Zus en Me Zo in zaten. De eigenaar zoekt een jong iemand of stel die zich volledig focust op de dagelijkse leiding op de werkvloer.

‘We zijn op zoek naar een ambitieus iemand die zin heeft om te ondernemen, maar daar nog geen kapitaal voor heeft’, legt Youri Plugge van HP Vastgoed uit. Plugge heeft wel wat ideeën voor de nieuwe horecazaak. ‘Maar niks staat vast. Het is nog helemaal blanco, dus iemand mag zelf een concept bedenken.’

De nieuwe ondernemer staat er niet alleen voor. De persoon krijgt hulp van Plugge en Erik Houtenbos (eigenaar van Café in den Blauwen Bock en mede-eigenaar van HP Vastgoed).

Ervaring als ondernemer is niet vereist, maar je moet wel zelf een minimumbedrag van 10.000 euro inleggen. ‘Belangrijke reden hiervoor is de betrokkenheid en commitment naar de onderneming’, staat in de oproep.

Er hebben zich al een aantal gegadigden gemeld bij Plugge. Hij had de vele reacties niet verwacht. De oproep staat pas sinds enkele dagen online. ‘Maar waar in Katwijk kun je nog op zo’n leuke plek ondernemen?’

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@hpbeheer.nl.