Meer dan 4.000 scholieren konden dankzij de gemeente Katwijk en sponsoren gebruik maken van de schaatsbaan van Katwijk On Ice. De organisatie is ‘uiterst tevreden’ over de eerste twee weken van Katwijk On Ice. De schaatsbaan met horeca in het centrum van Katwijk aan Zee is nog twee weken open. 

Gemeente biedt schoolkinderen kans om gratis te schaatsen

Tot en met 7 januari 2023 is het Andreasplein in kerstsferen gehuld met kerststalletjes, horeca, de enorme kerstboom en Katwijk On Ice, een overdekte schaatsbaan die milieuvriendelijk en volledig CO2 neutraal is. De baan is in de schoolvakantie open van 11 uur tot 20 uur. Kijk altijd eerst op www.katwijkonice.nl voor de actuele openingstijden.

Eigen schaatsen
Vanaf nu kun je ook met eigen schaatsen toe op de schaatsbaan. De organisatie heeft gemerkt dat veel mensen toch liever op hun eigen schaatsen baantjes trekken en dat gaat ook prima. (noren zijn niet toegestaan vanwege de veiligheid). De lage entreeprijs van 5 euro kunnen we blijven vasthouden. Daarmee kan iedereen twee uur de baan op met eigen schaatsen of huurschaatsen. De opbrengst gaat naar KIKA.

Horeca
Katwijk On Ice heeft een volledige horeca met een drankje en een hapje. Wat is er nu leuker om met een glühwein of een bockbiertje van de tap van de ultieme kerstsfeer te genieten. Iedereen kan wat lekkers komen eten of drinken en gezellig het jaar uitluiden. Schaatsen hoeft niet, maar mag wel.