Scholieren kunnen voor de helft van de prijs gebruik maken van de schaatsbaan op het Andreasplein. Initiatiefnemer van de ijsbaan Katwijk On Ice vindt het belangrijk dat kinderen gebruik kunnen maken van de tijdelijke schaatsbaan. 

Basisscholieren betalen 2,50 euro voor twee uur schaatsen. De korting wordt mogelijk gemaakt door het Spaarbankfonds Katwijk en onder andere de hoofdsponsors.

Basisscholen die gebruik willen maken van de kortingsactie of hun leerlingen dit cadeau willen doen, kunnen een verzoek indienen bij de organisatie via het mailadres: info@katwijkonice.nl

De schaatsbaan baan is open van 9 december 20.00 uur tot en met 7 januari 22.00 uur.

Katwijk On Ice legt een synthetische schaatsbaan (die geen energie gebruikt) aan van het merk Glice en is daarmee de eerste in Nederland. De 400 vierkante meter grote baan komt te liggen in een tent van 25 bij 35 meter die een groot deel van het Andreasplein in Katwijk  beslaat. Binnen zal Katwijk On Ice in kerstsferen gehuld zijn, waar bezoekers kunnen schaatsen voor 5 euro per 2 uur, inclusief schaatshuur. Daarnaast is er ruimte voor een winters drankje en een hapje.

De opbrengst van de schaatsbaan gaat naar KIKA.

Aan alle reacties is te merken dat Katwijk warm loopt voor dit evenement. Sponsors, vrijwilligers en stagiaires melden zich aan. Er is veel nodig om dit evenement tot een succes te maken en veel geld in te zamelen voor het hoofddoel: Kika. “We prijzen ons gelukkig met het enthousiasme van alle sponsoren en vrijwilligers die zich hebben aangemeld.

Ook sponsor worden bij Katwijk On Ice? Stuur dan een mail naar info@katwijkonice.nl. Voor meer informatie kijk op de website: www.katwijkonice.nl