Katwijk on ice zoekt nog vrijwilligers voor de schaatsbaan, die vanaf 9 december op het Andreasplein in Katwijk aan Zee opent. De organisatie zoekt mensen die onder andere kunnen helpen bij de schaatsverhuur, onderhoud van de tent, schaatsbaan en horeca.

Er komt op het Andreasplein een overdekte ijsbaan van kunststof met een oppervlak van 400 vierkante meter. Deze nieuwe Zwitserse technologie met de naam Glice heeft de eigenschappen van echt ijs maar is het niet. De ijsbaan is klimaatneutraal en recyclebaar. Grote IJshockeyteams trainen wereldwijd op deze ijsbanen en een aantal Zwitserse en Duitse steden gebruikten afgelopen jaren Glice voor hun kerstmarkten. Voor Nederland heeft Katwijk de primeur met dit synthetisch ijs dat geen energie verbruikt maar wel ijspret geeft.

De opbrengst van het initiatief gaat naar Kika. De organisatie is daarom op zoek naar vrijwilligers en sponsors. De organisatie zal sponsorpakketten ontwikkelen voor die bedrijven die Katwijk On Ice en daarmee de goede doelen willen steunen.

Sponsoren en vrijwilligers kunnen zich aanmelden via info@katwijkonice.nl

Heb je zin om je in te zetten voor dit goede doel? Meld je dan aan als vrijwilliger via info@katwijkonice.nl. Je wordt dan deel van een gezellig team met een aantal leuke voordelen.

De openingstijden zijn:

maandag: 16.00 – 22.00 uur
dinsdag: 16.00 – 22.00 uur 
woensdag: 14.00 – 22.00 uur
donderdag: 16.00 – 22.00 uur
vrijdag: 16.00 – 22.00 uur
zaterdag: 11.00 – 22.00 uur

Kerstvakantie (24 dec t/m 7 januari) dagelijks van 11 – 22 uur.
Tweede kerstdag geopend.