In een woning aan de Boekhorststraat in Katwijk Noord is een hennepplantage aangetroffen. Burgemeester Cornelis Visser heeft de woning laten sluiten.

Burgemeester Visser: “Dit soort illegale praktijken pakken we streng aan. Niet alleen in bedrijfspanden, maar ook in woningen. Door het pand te sluiten, maken we een einde aan overlast en brandgevaar en stopt de aanloop van criminelen. De sluiting wordt steeds actief naar buiten gebracht. Op deze manier hopen we mensen die vermoedens hebben van crimineel gedrag aan te sporen hier melding van te maken’.

De gemeente werkt samen met politie, Openbaar Ministerie, woningcorporatie Dunavie en andere verhuurders om de leefbaarheid en veiligheid in onze gemeente zo fijn mogelijk te houden. Woningeigenaren en huurders kunnen vermoedens van drugshandel of hennepteelt melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via Misdaad Anoniem 0800-7000.