De buitenkant van Aquamar is veranderd in een schietschijf. Het zwembad heeft last van kapotte platen die veroorzaakt worden door onder andere voetballende kinderen. Gemeentebelangen wil dat de constructie van het zwembad door de gemeente wordt aangepakt.

Het pand van Aquamar is nog vrij nieuw. Het zwembad werd in 2018 geopend.

De buitenkant van het pand is bedekt met dunne grijze platen, die volgens GemeenteBelangen niet hufterproof genoeg zijn.

‘De platen zijn dun en de meeste ruimte erachter is hol, dus geen ondersteuning’, schrijft fractievoorzitter René Slootweg. ‘Een voetbal er tegen en de plaat is kapot, een makkelijke “prooi” voor de voetballende jeugd.’

De partij vindt dat de constructie aangepast moet worden, zodat de platen niet meer zo snel kapot gaan. ‘Elke keer deze platen bestellen is een kostbare zaak en eigenlijk onnodig in de ogen van onze fractie.’