Hoveniers gezocht

Boomverzorging en hoveniersbedrijf Leo van der Valk is op zoek naar een vakbekwaam hovenier en leerling hovenier die het team komen versterken. Ben jij diegene die wij zoeken?

Je hebt als hovenier kennis van het vakgebied. Je bent gemotiveerd en houdt van diversiteit in je werk. Zelfstandig aan de slag gaan is voor jou geen probleem, maar je vindt het ook leuk om in een team te werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs en bent flexibel in je werktijden.

Je bent nieuwsgierig en leert graag, waar je bij ons ook zeker de mogelijkheid voor krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden voor opleidingen.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een leuk team om in te werken.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met op via het telefoonnummer 071 40 810 51 of stuur een mail naar info@leovandervalk.nl

Wie komt het team versterken?

Boomverzorging en Hoveniersbedrijf Leo van der Valk
Leo van der Valk begon zijn hoveniersbedrijf dertig jaar geleden met één boomverzorger. Het bedrijf is gespecialiseerd in groen en de laatste jaren flink gegroeid. Dagelijks gaan er verschillende ploegen op pad voor snoei- en zaagwerk, onderhoudsklussen en de aanleg van tuinen. Naast onze groentak, zijn we ook gespecialiseerd in ongediertebestrijding en richten we ons op duurzaam gebruik van gekapt hout.