Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) wordt vrijdagavond 26 augustus gehuldigd op sportpark De Krom in Katwijk. De muziekvereniging werd in juli Wereldkampioen Mars bij het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Ook de junioren van DVS werden in de Jeugddivisie wereldkampioen.

De kampioenen worden gehuldigd tijdens The Imperial Seasons Celebration op sportpark De Krom van VV Katwijk. De huldiging start om 19.30 uur. Toegang tot het sportpark is gratis.

“Iedereen kan nog een keer genieten van het gouden marsoptreden van DVS Junioren, de WMC-show SEASONS en natuurlijk van het meest besproken marsoptreden tijdens het WMC Kerkrade – THE IMPERIAL SEAHAWK. Natuurlijk is ook de Gemeente Katwijk aanwezig en worden de kampioenen gehuldigd. Na afloop is iedereen welkom in het clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51 om gezellig met elkaar na te praten tijdens een receptie.”