Volg hier het programma van de feestweek.
De laatste dag is aangebroken! Bekijk hieronder het programma van vandaag.

PROGRAMMA

07.00 uur
Luiden van de Klokken

08.00 uur
Kinderrommelmarkt
De markt is op de Commandeurslaan.

10.00 uur
Braderie
De braderie vindt weer plaats op haar oude route in de Rijnstraat. Op deze gezellige markt vindt ook het Blaaskapellenfestival plaats.

10.00 tot 14.00 uur
Fancy Fair in de Wilbert

11.00 uur
De Oranjevereniging viert het 125 jarig bestaan van De Harmonie. Dit willen ze samen doen door een muziekkorps te formeren met 1.500 tamboers. De Harmonie zal voorop gaan bij een rondgang door het dorp. De zusterverenigingen van de Harmonie uit Katwijk Rijnsburg en Valkenburg zullen dit bijzondere optreden opluisteren met hun tamboers. Vanaf 11.30 uur zullen de gratis trommels worden uitgedeeld op de Turfmarkt. Om 12.00 uur start de rondgang door het dorp, met 1.500 tamboers. Haal uw trommel op de Turfmarkt en loop mee met het grootste muziekkorps uit de geschiedenis.

De route is: Van Egmondstraat – Achterweg – Wassenaarseweg – J. v.d. Perkstraat – Rijn- straat – Turfmarkt.

12.30 uur
Open Zuid-Hollands Blaaskapellenfestival met een spetterende finale met Alex
De optredens vinden plaats op de Achterweg, Wassenaarseweg, J. van der Perkstraat, Rijnstraat. Het optreden van Alex staat gepland rond 16.45 uur op de Turfmarkt.

14.45 uur
Oranjerock

23.00 uur
Vuurwerk
Met een schitterende vuurwerkshow wordt een week vol activiteiten afgesloten. Het vuurwerkspektakel is te bezichtigen vanuit het Mallegatpark, maar ook vanuit het Heen.