Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn organiseert tijdens het Najaarsfeest een extra evenement, vanwege het ontbreken van de Oranjebrink. In de Duinvallei komt een extra feestavond met Band & Breakfast. 

Dit jaar staat er geen feesttent in de Zanderij tijdens de feestweek van Katwijk aan den Rijn. In die feesttent werden ieder jaar diverse muziekavonden georganiseerd.

Voor de Katwijk Binders wordt er nu een extra feestavond in het leven geroepen: Het B&B RijnFestijn.

Band & Breakfast maakt er op donderdagavond 25 augustus in de Duinvallei een groot feest van. Volgens de Oranjevereniging kunnen de bezoekers veel foute platen, drukte en gekkigheid verwachten van de Katwijkse band.

Na Band & Breakfast verschijnt The Guilty Six op het podium. ‘Met een energieke liveshow laat The Guilty Six je schaamteloos losgaan op de bekendste Guilty Pleasures aller tijden. Geen enkele plaat is meer veilig en alles met een flinke dosis glamour.’

Inloopprogramma start om 19.30 uur
Einde 23.30 uur
Toegang: gratis (18 jaar en ouder)