Surf en Beach is gekroond tot het beste strandpaviljoen van Zuid-Holland. Het is de tweede keer dat het Katwijkse strandpaviljoen deze titel wint bij de Strandverkiezingen.

Surf en Beach was na een online stemronde samen met twee Noordwijkse strandtenten genomineerd. De beste drie strandpaviljoens per provincie kregen een bezoekje van mystery guests, die de uiteindelijke winnaars bepaalden.

Surf en Beach won de prijs ook al in 2020.

Naast Surf en Beach was ook strandpaviljoen Het Strand in Katwijk genomineerd voor een prijs in de categorie meest duurzame strandpaviljoen. Die prijs werd uiteindelijk gewonnen door Beach Inn uit IJmuiden.

Paviljoen Sjoerd uit Ameland is uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van heel Nederland.

De strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, Rijkswaterstaat, Stichting KMVK, Entree Magazine en KIMO. Bij deze verkiezingen worden onder andere het mooiste, schoonste en beste strandpaviljoen van het jaar verkozen.