Surf en Beach en Het Strand maken kans op een prijs bij de Strandverkiezingen. Surf en Beach is genomineerd voor het beste strandpaviljoen van Zuid-Holland. De Katwijkse strandtent won die prijs al eens in 2020. Het Strand maakt kans op de titel Meest duurzame strandpaviljoen.

Mensen konden in juni een stem uitbrengen op één strandpaviljoen. Vorige week werd bekendgemaakt welke 3 strandpaviljoens per provincie de meeste stemmen hebben gekregen. Deze strandtenten krijgen twee keer een bezoek van mystery guests die aan de hand van 45 punten de zaak beoordelen.

Surf en Beach neemt het in Zuid-Holland op tegen de twee Noordwijkse strandpaviljoens Beachclub C en B.E.A.C.H.

Naast Het Strand zijn in de categorie meest duurzame strandpaviljoen, Paviljoen Beach Inn (IJmuiden) en Strandpaviljoen Sjoerd (Ameland) genomineerd.

De uiteindelijke uitslag zal bekend gemaakt worden op 28 juli 2022, tijdens de prijsuitreiking in Vrouwenpolder.

De strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, Rijkswaterstaat, Stichting KMVK, Entree Magazine en KIMO. Bij deze verkiezingen worden onder andere het mooiste, schoonste en beste strandpaviljoen van het jaar verkozen.