De Katwijkse toeristenmarkt is volgende week dinsdag weer in het centrum te vinden. De markt is er vervolgens iedere dinsdag tot en met 30 augustus.

De toeristenmarkt wordt dinsdag 28 juni om 16.30 uur geopend door de ‘piratenkoningin’ op het Andreasplein. Muziekvereniging UNI zorgt voor muzikale ondersteuning in thema van Pirates of the Caribbean. Kinderen kunnen meedoen met de piratenkleurwedstrijd. De kleurplaat kunt u ophalen en (voor 28 juni) ingekleurd inleveren bij The Read Shop Katwijk, Noordzeepassage 105 of op 28 juni bij de kraam van The Read Shop op het Andreasplein. Er zijn diverse piraten aanwezig en als uw kind zelf ook als piraat verkleed komt, maakt hij of zij kans op een leuke verrassing.

De markt is iedere dinsdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Op de toeristenmarkt staat een groot aantal marktkramen waar u terecht kunt voor de leukste (streek)producten. Daarnaast zijn er verschillende demonstraties, optredens en workshops voor jong en oud. Elke week heeft de markt een ander thema. De themakramen vindt u op het Andreasplein.