GoodLife Foods (Beckers) Katwijk is op zoek naar Operators.

Als Operator krijg je een uitdagende baan met een goed salaris. Het is een afwisselende en zelfstandige functie in een hecht team met leuke en gemotiveerde collega’s.

Je bent verantwoordelijk voor het ombouwen, instellen en bedienen van de inpak- of productielijnen, het oplossingen van storingen en je denkt mee over mogelijke verbeteringen in het proces. Je start in een 2-ploegendienst en bent beschikbaar voor de 3-ploegendienst (geen weekenden/feestdagen).

Over Goodlife Foods
GoodLife Foods is met trots een van de grootste leveranciers van zowel merk (o.a. Beckers, De Vries, Van Oers, Bicky, Daloon, Goodlife) als private label producten, zoals frikandellen, hamburgers, mini snacks, loempia’s, samosa’s, andere etnische producten en broodsnacks. Deze producten worden geproduceerd in onze fabrieken in de Benelux en Denemarken. Op de locatie Katwijk ligt de focus op de productie van loempia’s.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, mail naar Chantal van Rijn (HR Adviseur), c.vanrijn@glfoods.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!