De Pyro Freaks organiseren op Koningsdag een vuurwerkshow in Katwijk aan Zee. De Katwijkse vuurwerkliefhebbers verzorgen op woensdag 27 april om 23.00 uur een show in opdracht van Oranjevereniging Katwijk aan Zee.

‘We zijn zeer vereerd en super trots dat wij hiervoor gevraagd zijn en gaan er dan ook voor zorgen dat dit een mega afsluiter gaat worden van hopelijk weer een mooie oude vertrouwde Koningsdag’, laat de groep op social media weten.

De Pyro Freaks is een groep Katwijkse vuurwerkliefhebbers die zich ieder jaar stort op een grote vuurwerkshow. Tijdens de jaarwisseling 2019/2020 gebeurde dit voor het eerst in samenwerking met de gemeente Katwijk. De show was toen een groot succes.

De laatste jaren was dit niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen.

Vuurwerkshow
Het vuurwerk wordt afgestoken in de zeereep ter hoogte van de Oude Kerk in Katwijk aan Zee. De show is de afsluiter van Koningsdag in Katwijk.

Bekijk hier het volledige programma van Oranjevereniging Katwijk aan Zee.