Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn is al druk bezig met de voorbereidingen van de Najaarsfeesten in Katwijk Binnen. Daar hoort natuurlijk ook Oranjerock bij. De kaartverkoop voor het Katwijkse evenement start voor leden op zaterdag 9 april. Vanaf zaterdag 16 april begint de verkoop aan niet-leden. De vereniging verwacht dat Oranjerock snel uitverkocht is.

De Oranjevereniging heeft door het coronavirus al twee jaar geen Najaarsfeest kunnen organiseren. ‘Met de huidige versoepeling van maatregelen kan er weer een voorzichtige stip op de horizon gezet worden en ziet het er naar uit dat we het komende najaar weer een ‘ouderwets gezellig’ Najaarsfeest kan worden beleefd en gevierd’, laat het bestuur weten.

Oranjerock staat dit jaar gepland op zaterdag 27 augustus. Tijdens de laatste editie in 2019 was het festival in bijna 24 uur uitverkocht. De 8.000 kaartjes voor het evenement vlogen de deur uit.

Bent u nog geen lid van de Oranjevereniging, maar wilt u wel verzekerd zijn van een (gereduceerd) ticket voor Oranjerock?  Meld u dan nu aan als lid via: https://www.oranjeverenigingkatwijk.nl/lid-worden/