Goed nieuws voor de fanatieke wandelaars van de Kippenloop. De organisatie zet de lichten op groen. Na twee jaar afwezigheid door corona, gaat het wandelevenement dit jaar weer van start. De kaartverkoop start op maandag 4 april om 18.00 uur.

‘We krijgen al maandenlang berichtjes of het evenement wel of niet doorgaat. Voor ons was het ook even afwachten, maar nu mogen we eindelijk zeggen dat op maandag 4 april 18.00 uur de kaartverkoop start’, schrijft de organisatie.

De inschrijving start normaal gesproken op 1 januari. Wandelaars moeten er als de kippen bij zijn, want de laatste jaren was het binnen een paar uur uitverkocht.

6.000 wandelaars lopen ieder jaar in juni tijdens de Kippenloop een afstand van 10, 15, 25 of 42 kilometer. De opbrengst van de Kippenloop gaat traditiegetrouw naar het KWF.