Campagnevideo VVD Katwijk leidt tot geschrokken reacties bij tv-programma HLF8

Een campagnevideo van VVD Katwijk werd maandagavond uitgezonden in het tv-programma HLF8 dat gepresenteerd wordt door Johnny de Mol. De video leidde tot geschrokken reacties. Maar volgens cabaretier Martijn Koning komt de video in ieder geval wel binnen. 

In het programma schijnt cabaretier Martijn Koning een licht op de gemeenteraadsverkiezingen.

Naast de video van VVD Katwijk werd ook een video van VVD Rotterdam getoond. Volgens Koning is er flink budget uitgetrokken voor deze video.

Hij maakt hierna het bruggetje dat er voor de VVD in Katwijk minder budget was.

Bastiaan Zuyderduyn staat op plek 3 van de VVD en laat in de video een gevaarlijk verkeerspunt zien: het kruispunt Hoorneslaan/oprit N206.

Het onverwachte incident in de video leidt tot geschrokken reacties, maar de gasten in de studio kunnen er ook om lachen. De Mol: ‘Sorry mam, ik had je even moeten waarschuwen. Mijn moeder haar sushi ligt nu tegen het plafond’.

Koning: ‘Het komt wel over in ieder geval’.

Lijsttrekker Lennart van der Plas van VVD Katwijk vindt het ontzettend leuk dat de video in het landelijke tv-programma is verschenen. ‘Wij hebben inderdaad iets minder budget dan de VVD in Rotterdam’, lacht hij. ‘We willen met onze video een aantal gevaarlijke knelpunten in Katwijk onder de aandacht brengen. Daar moet snel een oplossing voor komen. De extra aandacht voor deze video is dan mooi meegenomen.’

HLF8 is een dagelijkse liveshow op SBS6. Johnny de Mol presenteert het programma iedere werkdag. Johnny ontvangt aan tafel een aantal gasten om de dag door te nemen.

De hele aflevering zien? Klik dan hier.