Winkeliersvereniging Zeezijde Katwijk viert deze week ‘de week van de liefde’. In het centrum van Katwijk aan Zee is de etalage van Haasnoot Mode versierd met een groot hart. Wie een selfie/foto maakt met dit hart, maakt kans op prijzen ter waarde van 100 euro. Met wie ga jij op de foto?

Vandaag is het Valentijnsdag. Of je nu verliefd bent, iemand aardig vindt of van iemand houdt, dan is dit het moment om iemand te verrassen. Bij winkelhart Zeezijde ben je aan het goede adres.

Hoe maak je kans op een prijs
Ga op zoek naar een etalage waar een mooi groot hart is gevormd met kaarten en versieringen. Maak hier deze week een originele selfie van en stuur die op naar katwijkevents@gmail.com. Tag Zeezijde Katwijk en Katwijk-Events op Instagram en Facebook om nog meer kans te maken.

Uit alle inzendingen verloot Katwijk Events drie bonnen ter waarde van 100 euro.

De ondernemers van Zeezijde wensen iedereen deze week veel liefde!