De VVD heeft haar nieuwe verkiezingsprogramma gepresenteerd. Met de slogan ‘Katwijk blijft goed, wordt beter’ gaat de partij de verkiezingen van 16 maart in. In het programma staan vijf speerpunten centraal: sneller, meer en hoger bouwen, geen verhoging van de lokale belastingen, het oplossen van verkeersknelpunten, goede en betaalbare zorg en een haalbaar klimaatbeleid.

Lijsttrekker Lennart van der Plas: “Voor de totstandkoming van dit programma hebben we gesproken met onze leden, inwoners, ondernemers, verenigingen en experts op bepaalde thema’s. Mede dankzij al deze input hebben we een mooi en evenwichtig verkiezingsprogramma, waarmee Katwijk goed blijft en beter wordt. De komende jaren zal dit programma onze leidraad zijn voor de beslissingen die we nemen in de gemeenteraad.”

Het gehele programma is te vinden via de website van de VVD (www.vvdkatwijk.nl). Hierbij is het programma uitgesplitst in verschillende onderwerpen, zoals wonen, economie, veiligheid, financiën en bestuur.