De winkel van Bakker Roodenrijs wordt snel weer gevuld. De bakker aan de Rijnstraat sloot eind december de deuren. Bakker Van Maanen neemt de winkel over.

Eigenaar Lex Roodenrijs stopte na 65 jaar met de bakkerswinkel.

‘Een zaak die mijn ouders in 1958 openden en met keihard werken hebben weten op te bouwen’, schreef eigenaar Lex Roodenrijs in september vorig jaar. ‘Die ik later met familie en vele, vele medewerkers in stand heb kunnen houden, maar waar per 31 december een einde aan gaat komen.’

Van Maanen wil dit voorjaar de nieuwe winkel openen. De winkel op de hoek van de Kerkstraat en Achterweg wordt gesloten.

‘Als collega bakker, laten wij u graag kennis maken met het assortiment van Bakker van Maanen, nu nog gevestigd op de Kerkstraat maar wij hopen in het voorjaar te verhuizen naar het pand van Bakkerij Roodenrijs op de Rijnstraat’, laat Van Maanen weten.

‘Graag geven wij een voorproefje in de Kerkstraat en hopen wij dat onze producten bijna nét zo lekker zijn als die van Bakkerij Roodenrijs.’