Bezorgrestaurant De Beren opent vanavond in Katwijk eindelijk de deuren. De beren liepen wat vertraging op, maar vanaf vandaag kunnen de spareribs en hamburgers de grill op en bezorgd worden. Om dit te vieren geeft De Beren Katwijk drie berenmenu’s weg. Deel deze post en laat weten met wie jij graag De Beren wil proeven.

De opening van het nieuwe bezorgrestaurant aan de Tramstraat stond eigenlijk gepland voor december. Franchisenemer John van Kooten is blij dat het restaurant vandaag eindelijk open gaat. Er hebben al heel wat nieuwsgierige Katwijkers voor de ramen van het voormalig pand van de Parketshop naar binnen staan gluren.

Beren trappelen om open te gaan

De Beren begon in 1984 als eetcafé in Rotterdam en verspreidt zich sindsdien door heel Nederland. Het restaurant staat vooral bekend om de klassiekers zoals saté, burgers of spareribs.

Mensen kunnen bij het restaurant aan de Tramstraat in Katwijk aan Zee een bestelling plaatsen en afhalen of online bestellen via bestel.beren.nl en laten bezorgen.

Vacature
Op zoek naar een baan? Restaurant De Beren is in Katwijk nog op zoek naar bezorgers! 
Klik hier voor meer informatie.