Heb jij een positief ingestelde, enthousiaste vriend of vriendin met een administratieve achtergrond, of ken jij die ene techneut met een neusje voor zakendoen? Willen ze een leuke baan met een mooie toekomst bij een flexibel Katwijks bedrijf? Zorg dat ze zich bij Scabro melden, want er ligt een beloning voor je in het verschiet. Het Katwijkse bedrijf looft 500 euro tipgeld uit voor de tip die leidt naar een nieuwe collega. 

Scabro: ‘Wij zoeken onder andere een Office Manager, een Salestijger en productie- en administratieve medewerkers. Scabro biedt een unieke mogelijkheid; direct een belangrijke rol in een warm, vriendelijk team én de mogelijkheid om de komende jaren flink te groeien. Zowel in persoonlijke ontwikkeling als in beroepsspecialisme.

Sales & Administratie
Wij zijn importeur en distributeur van technische kunststoffen; hiervan worden raceauto’s, jachten, bruggen en vliegtuigonderdelen gemaakt. Wij werken nauw samen met onze klanten en adviseren hun hoe ze het beste onze materialen kunnen toepassen. Zo worden bijvoorbeeld alle carbon onderdelen van de Donkervoort race-auto’s gemaakt met onze materialen. Tevens is Scabro leidend in het ontwikkelen en leveren van biologische en recyclebare kunststoffen.
-> Voor deze groeiende internationale handel zoeken we uitbreiding voor onze sales en administratieve collega’s.

Prototyping & Productie
Scabro levert niet alleen innovatieve kunststoffen, maar maakt zelf ook bijzondere producten. Zo maken wij de Recycled Carbon Chair die te bewonderen is in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Ook ontwikkelen en produceren we duurzame technieken en prototypes voor onder andere Fokker en Airbus.
In 2022 starten wij de productie van een zeer groot type drone (2,5m). Mede vanwege deze groei zoeken wij nieuwe collega’s!

Kijk eens rond op www.scabro.com voor een indruk van onze firma en een uitgebreide omschrijving van de vacatures!

Stuur je motivatie en CV naar hr@scabro.com. Vergeet niet je tipgever te vermelden. Teken jij een contract dan krijgt die persoon 500 euro.

Scabro BV
Blokmakerstraat 9
2222AD Katwijk