Kleen Edelmetalen is opnieuw slachtoffer van een inbraak. De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij de juwelier aan de Voorstraat in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Het is niet de eerste keer dat criminelen het voorzien hebben op Kleen Edelmetalen. De juwelier werd vorig jaar overdag overvallen door twee mannen. De eigenaar wist hen in eerste instantie met een stoel naar buiten te werken, maar helaas kwam hij ten val. De winkelier werd vervolgens meerdere malen op het hoofd geslagen met een vuisthamer en bedreigd met een vuurwapen. De daders zijn uiteindelijk aangehouden en veroordeeld.
De politie kreeg afgelopen zaterdagochtend rond 05.00 uur een melding van een inbraak bij Kleen Edelmetalen. Door een getuige is gezien dat er rond 05.00 uur een scooter hard is weggereden in de richting van het Andreasplein.
Het is nog niet duidelijk hoe de inbrekers binnen zijn gekomen en of ze iets hebben meegenomen.
De politie is op zoek naar getuigen van deze inbraak. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u camerabeelden waarop iets verdachts te zien is in de omgeving van de juwelierswinkel aan de Voorstraat in Katwijk? Neem dan direct contact op met 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.