Winkeliersvereniging Zeezijde pakt dit weekend uit met extra gezelligheid in het centrum van Katwijk aan Zee. De Kerstman komt met zijn arrenslee een bezoekje brengen, er lopen mysterieuze wezens rond en er is muziek aanwezig. En vergeet niet: het is het laatste weekend om nog kerstcadeaus in te slaan!

De muzikale Kerstman loopt door de straten met zijn arrenslee. Kindjes kunnen langs de Kerstman gaan waar ze ook nog een snoepje of lolly krijgen.

Tussen de gouden takken met parelmoerkleurige blaadjes verschuilen zich mysterieuze dames. Zij beginnen uiterst elegant te bewegen, de muziek zwelt aan en plotseling bevind je je in het gezelschap van sierlijke art-nouveau boomwezens. Waan je in de Montmartre of in Jardin de Luxembourg met deze Franse dames op hoge, gouden stelten.

De gouden bomen worden vergezeld door mademoiselle Aurélie. Haar stralende verschijning is betoverend. Mademoiselle Aurélie houdt de Arbres D’Or nauwlettend in de gaten met haar magische vergrootglas. Met grote ogen van verbazing aanschouwt zij deze vreemde wereld. Zo nu en dan raakt zij verstrikt in een prachtige dans met de gouden bomen.

Moeder Natuur was de grootste inspiratiebron voor deze kunstzinnig gestileerde boomfiguren. Laat je meevoeren naar lang vervlogen tijden met deze chique stelten act. Laat je verrassen en verleiden door deze vervreemdende act die tot de verbeelding spreekt.

Er rijdt ook nog een rode muziekauto rond  met de ludieke naam Karrewiets.
Deze Karrewiets kan van alles wat qua muziek, elektrische gitaar, mandoline, drumstel, wasbordje, draaiorgel.

Parkeren
Kom je shoppen in Zeezijde? Je kunt tot en met 31 maart gratis parkeren in de parkeergarage onder de Boulevard