Grijp deze kans! Scabro biedt jou een unieke mogelijkheid; direct een belangrijke rol in een warm, vriendelijk team én de mogelijkheid om de komende jaren flink te groeien. Zowel in je persoonlijke ontwikkeling als in je beroepsspecialisme.

Sales & Administratie
Wij zijn importeur van technische kunststoffen; hiervan worden raceauto’s, jachten, bruggen en vliegtuigonderdelen gemaakt. Wij werken nauw samen met onze klanten en adviseren hun hoe ze het beste onze materialen kunnen toepassen. Zo worden bijvoorbeeld alle carbon onderdelen van de Donkervoort race-auto’s gemaakt met onze materialen. Tevens is Scabro leidend in het ontwikkelen en leveren van biologische en recyclebare kunststoffen.

Voor deze groeiende internationale handel zoeken we uitbreiding voor onze sales en administratieve collega’s.

Prototyping & Productie
Scabro levert niet alleen innovatieve kunststoffen, maar maakt zelf ook bijzondere producten. Zo maken wij de Recycled Carbon Chair die te bewonderen is in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Ook ontwikkelen en produceren we duurzame technieken en prototypes voor onder andere Fokker en Airbus. En, in 2022 starten wij de productie van een zeer groot type drone (2,5m).

Heb je een technische MBO achtergrond? Dan kunnen wij je intern opleiden tot composieten-expert. Zowel composieten als drones zijn een innovatieve en groeiende markt. Kies voor je toekomst, kies voor Scabro!

Voor de productie van drones zoeken wij technisch mensen.

Kijk eens rond op www.scabro.com voor een indruk van onze firma en een uitgebreide omschrijving van de vacatures!

Contact
Stuur je motivatie en CV naar hr@scabro.com.

Scabro BV
Blokmakerstraat 9
2222AD Katwijk