Vind jij het leuk om rijdend je geld te verdienen? Ga aan de slag als bezorgmedewerker bij Heemskerk Flowers. De functie is zowel fulltime als parttime beschikbaar.

JOUW KWALITEITEN: Wij vinden het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken en de verantwoordelijkheid kunt nemen om alle leveringen volgens de afspraken te doen. Daarbij verwachten we een flexibele instelling van je. En natuurlijk ben jij, als gezicht van Heemskerk Flowers, heel klantvriendelijk, positief ingesteld en weet je netjes te communiceren. Uiteraard is een rijbewijs een must, het autorijbewijs B is al voldoende. Enige rijervaring heeft wel de voorkeur.

JOUW WERKDAG: Je dag begint vroeg in de ochtend. Je eigen busje staat klaar en, al voor de drukte uit, ga jij op pad. Je komt bij klanten waar je sleuteltoegang hebt. Zo zorg je elke keer opnieuw voor het beste aanbod bloemen en planten voor deze klanten. Je komt bij klanten die blij zijn dat jij als trotse, goedgehumeurde en vriendelijke Heemskerk Flowers-bezorger de bestellingen komt leveren.

Wij vragen

  • Rijbewijs B
  • Enige rij-ervaring
  • Representatief
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Positief en enthousiaste instelling
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bieden

  • Prettige werksfeer waarin je zelfstandig kunt werken
  • Leuke collega’s
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Aantrekkelijk salaris

Heb je interesse? stuur dan je CV en motivatie naar René van den Akker: r.vandenakker@heemskerkflowers.com

Onze klanten kopen 24/7 hun producten via onze gebruiksvriendelijke webshop. Persoonlijk contact en tevredenheid van onze klanten vinden wij heel belangrijk en staat bij ons op nummer één. We are customer care; wij staan voor kwaliteit en service en maken het zakendoen zo efficiënt mogelijk voor onze klanten. Dit doen wij met meer dan 250 gepassioneerde medewerkers die hart voor de zaak hebben. Onze kernwoorden zijn Passie, Professioneel, Innovatief en Trots.