De toekomstige bewoners van 25 woningen in Rijnsoever kregen woensdagmiddag een klein voorproefje van hun huis te zien. De bouw van de huizen in fase 2 van nieuwbouwwijk Park Rijnsoever is begonnen en dat wilde Vink Bouw graag vieren met de bewoners.

Wethouder Adger van Helden mocht samen met één van de kopers een vloerplaat plaatsen.

De huizen zijn onderdeel van de nieuwbouwwijk Park Rijnsoever. De 87 woningen van de eerste fase zijn al een stukje verder in aanbouw. De bewoners van die woningen krijgen eind dit jaar de sleutel.

Het feest vandaag was voor de nieuwe bewoners van de tweede fase. Dit deelgebied bestaat uit 22 twee-onder-één-kapwoningen, 2 half vrijstaande en 1 vrijstaande woning. Deze bewoners moeten nog wel even geduld hebben. De woningen worden pas in het vierde kwartaal van 2022 opgeleverd.

De laatste fase is de bouw van 32 appartementen. Deze zijn in juli in de verkoop gegaan.