Het feestje van Nijntje in Bibliotheek Katwijk was binnen 24 uur uitverkocht. Nijntje viert hier 25 september een klein feestje tijdens de uitreiking van het eerste kinderboek: Nijntje an Zae. De kaartjes voor het kinderfeest vlogen de deur uit.

Voor kinderen is er tussen 13.00 en 16.00 uur een gratis nijntje-feestje met onder meer puzzelen, knutselen, kleuren en voorlezen. Hiervoor waren 80 kaartjes beschikbaar.
De bibliotheek hoopt dat het met de nieuwe coronamaatregelen mogelijk is om wat nieuwe plekken en tijdsloten te creëeren.
Het kinderboekje met de vertaling in het Kattekse dialect wordt volgende week zaterdag bij de bibliotheek aan de Schelpendam verkocht. De verkoop is buiten bij een kraampje.  ‘Lekker in de frisse lucht, met voldoende plek om afstand te houden en de doorloop te bevorderen’, laat de bibliotheek weten.